Waarom een Dilatatie set gebruiken?

U bent niet de enige

U bent niet de enige met een vaginale aandoening, vele duizenden vrouwen hebben soortgelijke problemen. De oorzaken zijn verschillend maar de symptomen zijn voor alle vrouwen erg vervelend en vaak moeilijk om over te praten. Met de vaginale dilatatieset heeft u een effectief hulpmiddel dat u praktisch en discreet kan helpen bij uw problemen.

Medische aandoeningen

Bij veel medische aandoeningen die een effect op de vagina hebben kan de vaginale dilatatieset als hulpmiddel veel verlichting van de klachten geven. De dilatatieset wordt aangeraden bij vrouwen die lijden aan aandoeningen na een operatie of bestraling. Een hoge spierspanning of spasme kunnen ook een indicatie zijn om te oefenen. Ook is het mogelijk de dilatatieset te gebruiken wanneer de vagina in aanleg niet of beperkt aanwezig is.

-lees meer over medische aandoeningen

Pijn bij het vrijen of vaginisme

Bij pijn bij het vrijen, een brandend gevoel bij het vrijen of wanneer partners geen coïtus kunnen hebben is de vaginale dilatatieset een effectief hulpmiddel. Ook wanneer u problemen heeft bij het laten verrichten van een gynaecologisch onderzoek of bij het inbrengen van tampons kunt u oefenen met een dilatatieset