Ervaringen met de Feminaform pelottes

Laura

Mijn ervaring met Pelvision en Feminaform zijn goed. Ik heb onlangs een tweede set besteld omdat ik het handig vind om er 1 achter de hand te hebben.
Het zijn goede maten waarmee je kunt opbouwen. Ze zijn makkelijk schoon te houden en doorzichtig en hierdoor hygiënisch in gebruik.
Het materiaal is prettig en niet koud en past zich fijn aan de lichaamstemperatuur aan. Door de blauwe opberghoes is het makkelijk en discreet mee te nemen. De bestelling via de website is makkelijk en snel verlopen. Bij vragen krijg ik een snel, duidelijk en correct antwoord.

Nellie

Ik heb enorm lang getwijfeld of ik ze zou aanschaffen.Toch doorgezet en ontving ze op een hele snelle correcte wijze.
Ben nu blij dat ik ze in mijn bezit heb, en zie de aangegeven mogelijkheden nu duidelijker dan voorheen zitten.

Dirkje

ik kan nog niet veel over mijn ervaringen vertellen want ben pas begonnen met de feminaform.ik hoop in ieder geval op een verbetering en moet over 4 weken terug komen bij de arts.daarna zal ik opnieuw een berichtje plaatsen.vr groeten en andere dames ook succes.

Jesse

Een werkende oplossing en snel in huis ! Al met al zeer tevreden.

Brit

ik vind de dilatieset zeer aangenaam in gebruik

Heleen

Snel geleverd, mooi afgewerkte set en hygiënisch op te bergen. Goede verhoudingen in oplopende maten.

Brit

Dankzij de dilatatie set ben ik erachter gekomen wat mijn probleem was. een tevreden gebruiker

Magriet

Fijn dat ik de set zo snel in huis had!

Marike

Mijn bekkentherapeut heeft mij het gebruik van de dilatatie set voorgeschreven. Ik heb ze regelmatig gebruikt en mijn ervaring is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn ook goed schoon te maken. Het gebruiken van de set werkte goed voor mij.

Lena

Ik vind de dilatatie set prettig omdat ik bij het oefenen zelf controle heb over doorgaan of stoppen. De set heeft een goede opvolging van maten en is minder duur dan de meeste sets op die ik gevonden had op internet. De dilatatiestaafjes zijn gemakkelijk om te gebruiken en schoon te maken.

Fijn dat ik de set zo snel in huis had!